Om oss

MARKEDETS ENKLESTE FUGESERIE

Etter flere år som produsent til byggebransjen, så vi en jungel av fugemasser på markedet. Dette ønsket vi i Polyseam å gjøre noe med. Ideen var enkel – proffen skal kunne velge, dokumentere og legge tetningsmasser raskere.

Første produkt ute var vår helt nye tetningsteknologi IPT (Inert Polymer Technology). Fugemassen var den nyeste teknologien innen fugemasser i verden siden 1982. Vi var stolte av å ha utviklet den første fugemassen helt uten farlige avgasser, med brannegenskaper, med utmerket elastisitet og holdbarhet. Selv om IPT var i stand til å utføre flere jobber, ønsket markedet mer – og GRAFT ble skapt. Et godt samarbeid mellom Norge, Sverige og England introduserte flere allsidige produkter til serien som også ivaretok brukervennligheten.

I dag består GRAFT av 30 produkter og kan kjøpes hos over 50 forskjellige byggevareforhandlere i Norge.

Enkel å bruke

Garantert kvalitet

Effektivt & lønnsomt


GRAFT - GENIALT ENKELT

GRAFT har siden introduksjon i 2013 blitt videreutviklet til å inkludere kostnadseffektive kvalitetsprodukter som er enkle å bruke. Vi har satt sammen optimale kjemiske sammensetninger for å tilby en smalere, men mer allsidig fugeserie.

Produktene er delt inn i fargekoder og forklarende ikoner for at du raskt skal finne riktig produkt for jobben.

Innendørs fugemasser

Spesialprodukter

Inne- & utendørs fugemasser

Lim

Fyllstoffer

Brannklassifiserte produkter

VI GARANTERER KVALITETEN

Du kan være 100% trygg på kvaliteten – den er garantert. Over 10 million kroner investeres årlig på forskning, utvikling, tester og sertifiseringer for å velge de mest optimale egenskapene på lyd, brann og miljø. Vi er spesielt kjente for vårt passive brannsikringssortiment – som vi legger mye tid og energi i. Vi utfører egne fullskala branntester hos akkrediterte laboratorier i Europa. Målsetningen er å brann teste alt som markedet etterspør og dette skjer fortløpende. Våre branntekniske godkjennelser (ETA) er gyldige i hele Europa.

GRAFT er utviklet av Polyseam

OM POLYSEAM

GRAFT er utviklet og produsert av det norskeide selskapet Polyseam. Vi har salgskontorer i Norge og Sverige og produktene produseres på vår egen fabrikk i England. I over 27 år har våre kjemikere, ingeniører og teknikere ledet feltet innen forskning, utvikling og produksjon.

For oss har fokus på miljø vært viktig fra første stund, og vi jobber kontinuerlig for å minimere miljøbelastningen av vår drift på alle måter vi kan. Fabrikken vår er ISO 14001 sertifisert og all vår produksjon bruker strøm fra fornybare kilder.

Kalkulator