Vi utvider fabrikken

DATE: 06/04/2020

I 2017 var den nye fabrikken vår i England ferdig. Allerede to år senere er etterspørselen så stor at vi utvider igjen.

Utvidelsen på 2.500 kvadratmeter står klar, og vi har nå trolig Storbritannias største fabrikk for produksjon av branntettingsprodukter. Med en investering på 175 millioner kroner har vi hele 8.500 kvadratmeter til rådighet. Våre tre produksjonshaller og to lagerhaller dekker den økte etterspøselen til over 60 land og 5 verdensdeler.

Miljøvennlig produksjon

Vi fortsetter å satse på miljøvennlig produksjon og har installert solcellepaneler på store deler av taket. Disse dekker 7.000 kvadratmeter og generer strøm til hele produksjonsprosessen.

I tillegg har vi gitt Kirklees kommune 220.000 i tilskudd for å plante trær som erstatning for grunnflaten på 13.000 kvadratmeter som fabrikken krever.

Økt kapasitet

 

Vårt nye store satsingsområde inkluderer produksjonslinjer for fugemasser i aluminiumsfolie. Disse skal vi tilby i forskjellige størrelser for å erstatte fugepatroner laget av plast etter hvert.

 

 

  • Fra 1.000 til 5.000 FR Brannplater hver dag
  • Utstyr for å supplere produksjon av fugemasser, mørtel og maling

Da jeg var ung hadde jeg en drøm. Ikke å eie en fabrikk, men jeg ville ikke forandret noe. Jeg får jobbe med det beste teamet av mennesker for å lage produkter av topp kvalitet som hjelper å redde liv over hele planeten. Jeg kunne ikke vært lykkeligere. Kjetil Bogstad, administrerende direktør

Kalkulator