Bruk tiden din mer effektivt

DATE: 04/21/2020

Byggeprosjektene øker stadig kravene til kvalitet og bærekraftighet. Jobben skal dessuten utføres raskest mulig. Mange faktorer skal klaffe for å lykkes som håndverker. Med GRAFT kan du øke lønnsomheten.

Fugemasser, lim og skum er ikke de viktigste faktorene for lønnsomhet i prosjektet. Ikke i nærheten en gang. Men hvordan kan GRAFT øke lønnsomheten din da? Vel, tid er penger. Ikke sant? Og er det noe vi kan, så er det å spare tiden din.

Velg riktig produkt enkelt

Følger du våre fargekoder ser du enkelt hvilke produkter som passer for jobben som skal utføres. Skal du fuge utendørs? Velg oransje. Skal du lime? Velg grønn. Du skjønner tegninga.

La oss si du valgte å fuge utendørs. Du får opp to alternativer. Hva nå? Ikonene guider deg videre. De viser bruksområdene og egenskapene på produktene slik at du enkelt kan se det beste alternativet for din oppgave.

Se produktutvalget her.

Finn dokumentasjon raskt

Vi bruker over 10 millioner kroner årlig på forskning, utvikling, tester og investeringer. Hvorfor gjør vi det? Jo, for at du skal ha nok underlag til prosjektet.

Har du funksjonskrav, lydkrav, miljøkrav eller brannkrav er du avhengig av å kunne dokumentere produktegenskapene.

All GRAFT dokumentasjon er registrert i NRF-, EL-, og EFO databasene, samt hos ProductXchange. Du vil å finne all dokumentasjon du trenger til prosjektet her.

Tett åpningen i en fei

Vi har funnet optimale kjemiske sammensetninger for å øke brukervennligheten. Fugeserien er superenkel å jobbe med og du finner installasjons-tips i produktets tekniske datablad.

For de brannklassifiserte produktene har vi tydelige montasjeanvisninger med detaljerte tegninger på hvordan tettingen skal utføres.

Følger du våre råd sikrer du at resultatet blir strøkent. Hver gang.

Rask fremdrift på prosjektet i kombinasjon med et varig resultat med GRAFT øker lønnsomheten - slik at du kan bruke tiden din mer effektivt.

Kalkulator